محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد جولیانی در تصادف رانندگی زخمی شد ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد زلزله ۶.۲ ریشتری جنوب شرق افغانستان را لرزاند اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین وزیر خارجه انگلیس: ماه آینده فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم

آغاز رزمایش مقاومت فلسطین در نوار غزه

ابو حمزه» سخنگوی «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین شامگاه امروز شنبه از آغاز رزمایش جدیدی در نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر «خبرگزاری شهاب به نقل از ابوحمزه گزارش داد: «آغاز رزمایشهای عزم الصادقین را اعلام می‌کنیم که طی چند روز در نوار غزه، برگزار خواهد شد. در این رزمایش، عملیاتهای میدانی مختلف شبیه‌سازی خواهد شد».

وی با بیان اینکه تشکیلات نظامی مختلفی از جمله یگانهای موشکی و توپخانه‌ای در این رزمایش حضور خواهند داشت، تصریح کرد، این اقدام در راستای بالا بردن آمادگی جنگی مجاهدان فلسطین و تأکیدی «از سوی ما بر تداوم مسیر طولانی ما تا آزادسازی و بازگشت [آوارگان] است».

این در حالی است که دها نفر از نیروهای سرایا القدس پانزدهم فروردین ماه گذشته به مناسبت بزرگداشت بیستمین سالگرد درگیری اردوگاه جنین در شمال نوار غربی اشغالی، نمایش نظامی بر پا کردند.

نیروهای سرایالقدس در خیابان‌های منطقه «النصیرات» در غزه ضمن نمایش تسلیحات نظامی مختلف، عکس‌ها و تصاویری از شهدای درگیری جنین با نظامیان صهیونیست در سال ۲۰۰۲ را بالا بردند».در خلال این نمایش نظامی، بسیاری از مردم فلسطین برای مشاهده یگان‌های مختلف سرایاالقدس، همانند یگان پیاده نظام، تک‌تیراندازها و خودروهای حامل موشک‌ها، به خیابان آمدند.

یکی از نیروهای سرایاالقدس با تاکید بر حمله با دستانی از آهن و عدم سکوت در مقابل گستاخی اشغالگران و تجاوزاتشان به ملت فلسطین، خاطرنشان کرد: «تداوم عملیات‌های نظامی ضد استعمارگران، نشانه آشکاری بر تداوم راه جهاد و مقاومت است و ملت ما حتی یک وجب از سرزمین فلسطین را از دست نخواهد داد»./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده